E-mail Marketing

Dine kunder elsker at få e-mails, men kun hvis indholdet er ligeså meget værd, som han eller hun bliver lovet i overskriften. Problemet med e-mails er, at de fleste modtager flere end de måske burde – hver eneste dag. Det betyder, at dine kunder er afsindig gode til at skimme indbakken, og kun åbne e-mails, som er interessante og skaber værdi i alt fra overskrift til indhold.

Sagt med andre ord er e-mail marketing særdeles kraftfuld og omkostningseffektiv markedsføring – når budskabet holder, og formidles ordentligt.

Andre bureauer i branchen taler om afsender og modtager. Hos dotDK Media taler vi om livslange relationer, som bygger på tillid og troværdighed.

Effektiv e-mail marketing stiller store krav til kreativitet og kommunikationsevner. Samtidig er det vigtigt at have forståelse for, at de fleste mennesker ikke kan sige nej til et godt tilbud – hvis det bliver serveret helt rigtigt.

Hos dotDK Media ved vi, hvad dine kunder tænder på. Vi sætter med andre ord gode, langvarige kunderelationer i højsædet. Vi er eksperter i alt fra indsamling og vedligeholdelse af e-mail lister, til udformning og udsendelse af e-mail kampagner. Både i relation til salg og relevante nyheder om din virksomhed.

Vi måler på alle e-mail kampagner. Det gør, at vi kan sikre effektiviteten og arbejde efter en høj Return On Investment. Det er samtidig din dokumentation for vores arbejde.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din virksomheds næste e-mail kampagne.