Google Adwords kampagner

Internettets mange brugere søger hver dag efter informationer, tilbud og relevante ydelser i søgemaskinerne. Derfor er det vigtigt, at du og din virksomhed er til stede og synlig der, hvor kunderne er.

Google AdWords giver din virksomhed mulighed for at betale sig til bedre placeringer i den største søgemaskine af dem alle. Du betaler dig med andre ord for eksponering på de søgeord, dine kunder og potentielle kunder bruger.

Hos dotDK Media afregner du direkte med Google dvs. at du kun betaler for det reelle arbejde der udføres. Klikpriserne på Google AdWords afhænger af, hvor stor konkurrence der er på de enkelte søgeord, du bruger. Derfor er det vigtigt, at du hele tiden holder øje med din kampagne, og den trafik den skaber, så du kan optimere kampagnen ud fra nogle konkrete tal. Målet med optimeringen er at maksimere afkastet af hver enkelt annoncekrone.

Annonceringen gennem AdWords er gennemskuelig og målbar – og du betaler kun for de besøg, din annonce genererer.

Hos dotDK Media er vores standpunkt, at Google AdWords er et glimrende værktøj i din online markedsføring. Annonceringen gennem AdWords er gennemskuelig og målbar – og du betaler kun for de besøg, din annonce genererer.

Vi hjælper dig gerne med at optimere og administrere dine Google AdWords kampagner, så du får mest muligt ud af dine annoncekroner. Vi måler på al kampagneaktivitet, og dokumenterer altid de resultater vi skaber. Vores afregning sker særskilt af dit AdWords budget. Det er din garanti for, at du ikke betaler for dyre søgeord, der ikke virker og at du har fuld gennemsigtighed.

Vi lever desuden op til Googles poltikker for samarbejde med tredjeparter