Google Analytics

Et af de mest fremtrædende kendetegn ved vores færden på nettet er, at det hele kan spores. Det er en kæmpe fordel, når vi taler virksomheder og handel, da det giver enhver virksomhedsejer mulighed for at teste, rette og teste igen, indtil kundeoplevelsen spiller.

Google Analytics er et online statistikværktøj, som Google stiller til rådighed for hjemmesideejere. Google Analytics kaster lys over brugernes adfærd på din virksomheds hjemmeside. Hvor mange besøgende din side har, hvor de kommer fra, hvilket indhold de kigger på, hvor længe de gør det og hvad de gør, når de er færdige.

Man får også overblik over, hvor mange brugere der besøger siden, for at forlade den igen umiddelbart efter.

Kort sagt giver værktøjet overblik over, hvor jeres hjemmeside kan forbedres med henblik på at øge konverteringsraten: Den procentdel af de besøgende, som bliver til kunder.

Google Analytics kaster lys over brugernes adfærd på din virksomheds hjemmeside.

Hos dotDK Media er vi eksperter i at måle brugeradfærd med Google Analytics. Vi analyserer tallene og laver konkrete forbedringer, hvor det virkelig gælder.

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på komplet opsætning af Google Analytics på din virksomheds hjemmeside. Så finder vi hurtigt ud af, om din online markedsføring egentlig virker, som den skal.