Google Maps profil

Google er internettets største søgemaskine, og det er ikke uden grund. Virksomheden bliver ved og ved med at levere nye innovative løsninger og tiltag, som gør livet lettere for nettets mange brugere.

Et af de tiltag er muligheden for at oprette en Google Maps profil til din virksomhed. Det er kort sagt en genistreg til alle, som driver en virksomhed, der afhænger af dens beliggenhed.

Her er et konkret eksempel. Hvis din virksomhed er en frisørsalon i Næstved, kan vi sætte en Google Maps profil op til dig, så kunderne lettere kan finde din salon. Profilen gør nemlig, at din virksomheds adresse vises grafisk i søgeresultaterne, når folk, som opholder sig i Næstved, søger efter en frisørsalon i Næstved i Google. En lokationsbestemt profil i Google henvender sig primært til virksomheder, som har besøgsadresse, fysisk butik, salon eller lignende eller til virksomheder, som servicerer sine kunder i lokalområdet og omegn.

Sagt med andre ord giver en Google Maps profil din virksomhed eksponering til kunder som søger i dit nærområde på Google.

En Google Maps profil giver også dine kunder mulighed for at anmelde din virksomhed. Det skaber troværdighed omkring din virksomhed, og kan i sidste ende være den forskel, der gør, at du får kunden frem for din konkurrent.

Hos dotDK Media kan vi sætte en Google Maps profil op for din virksomhed, så dine kunder og kommende kunder lettere kan finde dig.

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på en Google Maps profil.