LeadTracker

Intelligent leadgenerering!

En hurtigere vej til kunderne!

LeadTracker er et værktøj til leadgenerering, som gør det muligt at identificere de besøgende på din hjemmeside, se præcis hvor de har fundet den, hvilke søgeord de har fundet frem til den på, og hvilket land/område den besøgende sidder i – alt sammen informationer, som giver en hurtigere vej til kunder og en viden, som ingen sælger vil gå glip af.

LeadTracker er en fantastisk leadgenerator, som kan effektivisere din salgsproces.

Det er helt afgørende for en virksomhed at generere kundeemner regelmæssigt for at sikre dens flow i salget. En sælger kan generere leads på en række måder, men den ultimative måde er at udnytte de værktøjer, som er til rådighed. LeadTracker er et fantastisk værktøj til at opsamle Business to Business-kundeemner og er med til at øge omsætningen i virksomheden på en mere effektiv måde.

Kunne du tænke dig at vide, når dine eksisterende kunder overvejer at købe nogle andre af dine produkter eller serviceydelser?

Har du sendt brochurer, informationsmateriale og/eller kataloger ud til dine kunder, har du nu mulighed for at blive orienteret om, hvornår de søger mere information om din virksomhed på hjemmesiden, og du har også mulighed for at se præcis, hvilke undersider de besøger, og hvad de har vist interesse for. På den måde kan du nu på det helt rigtige tidspunkt lave mersalg til dine eksisterende kunder.

Få de bedst mulige forretningsmuligheder med LeadTracker.

• Identificer anonyme besøgende på hjemmesiden
• Optimer salgsprocessen
• Få flere og mere kvalificerede kundeemner
• Automatiseret distribution af emner
• Afkort salgscyklussen ved at fokusere salgsindsatsen på højt kvalificerede emner
• Målret din annoncering

Læs mere om LeadTracker her