Reputation Management

Din virksomheds brand er et af jeres stærkeste aktiver. Det er samtidig et af jeres mest sårbare aktiver, og det gælder især på den største globale skueplads af dem alle – internettet.

Nettet er anarkistisk og nådesløst opbygget, da alle nettets brugere frit kan oprette hjemmesider og dele deres oplevelser med andre. Det kan i nogle tilfælde være problematisk, da det ofte kun er den ene side af sagen, der bliver hørt.

Online reputation management handler om at fremhæve en række positive historier og fakta for søgemaskinerne.

Heldigvis har virksomheder i dag mulighed for at søge hjælp hos kompetente søgemaskineeksperter, hvis virksomhedens brand og ry er i fare. Hjælpen hedder online reputation management, og handler om at fremhæve en række positive historier og fakta for søgemaskinerne.

Reputation management i søgemaskinerne er sværere end traditionel krisekommunikation, da det er svært at gennemskue, om virksomhedens brand er under angreb. Det hænger sammen med, at man, hvis man skal holde øje med virksomhedens brand, skal vide, hvilke søgeord målgruppen bruger.

dotDK Media er specialister i online reputation management, og vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du får dårlig omtale. Med professionel online reputation management som våben forsvarer vi din sag i de sociale medier, og beskytter dit brand mod dårlig omtale.

Vi sørger også for hurtig og effektiv søgeoptimering på kritiske søgeord, når din virksomheds synlighed betyder mest.

Kontakt os med henblik på et uforpligtende tilbud på online reputation management.