Webdesign

Internettet har udviklet sig til en handelsplads, ingen længere kan forsømme. Millioner af brugere leder hver dag målrettet efter informationer, varer og ydelser. Din hjemmeside er din virksomheds ansigt udadtil, og hvis du havde en butik, skulle den så rode og virke uoverskuelig, eller skulle den være pæn, ryddelig og inviterende? Det samme spørgsmål bør du stille dig selv, når du overvejer, om du virkelig har behov for en ny hjemmeside.

Hvis du havde en butik, skulle den så rode og virke uoverskuelig, eller skulle den være pæn, ryddelig og inviterende?

Hos dotDK Media skaber vi webdesigns og webshops der involverer, inspirerer og konverterer. Vores fokus er altid på brugervenlighed. Vi fokuserer på den gode oplevelse, fordi dine besøgendes oplevelse på din hjemmeside i sidste ende dikterer, om de finder din virksomhed troværdig – og om de vil handle med dig eller ej.

I dotDK Media kan vi hjælpe dig, uanset om du skal have en flot og funktionel webshop, eller en smart og professionel præsentationsside. Vi laver også det meste af det, der ligger mellem de to. Samtidig har vi kompetencer til at søgemaskineoptimere din nye hjemmeside, så den bliver mere synlig i Google og de andre søgemaskiner. Vi har altid søgemaskineoptimering for øje ved opbygning af en ny hjemmeside, vi mener det er en selvfølge.