Hvem vi er

dotDK Media er ejet af Kasper Damsgaard og Karin Viinblad Mikkelsen, som efter mange år i search branchen har valgt at gå solo. Vi er et full service online bureau, som betyder, at vi kan dække alt fra design og opbygning af hjemmesider til søgemaskineoptimering og e-mail marketing. Vi kan dække hvad som helst, når det kommer til online markedsføring og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores tjenester. Vores gode forbindelser i branchen til specialiserede freelancere, som er førende på markedet inden for deres områder betyder, at vi kan levere førsteklasses service og resultater over hele linjen.

Karin Viinblad Mikkelsen har i mange år arbejdet i online marketingbranchen. Hun har i to år arbejdet intensivt med search på Jubii, som var Danmarks største søgemaskine. Hun har desuden været med til at opbygge et mediebureau, hvor hun stod for planlægning af onlinestrategier for bureauets kunder samt løbende opfølgning og gennemgang af rapporter samt resultater, primært på Google. Hendes kunder var alt fra store børsnoterede selskaber til små og mellemstore virksomheder – alle med ét fælles mål, nemlig at opnå positive resultater online.

Kasper Damsgaard opnåede sin første online succes i en alder af 15 år, da han solgte sin første virksomhed. Virksomheden beskæftigede sig med salg af ringetoner og mobillogoer og var en af de første i Danmark til at udnytte sms betaling for den type produkter. Hans første professionelle erfaring med søgeannoncering kom med en stilling som sælger på den første danske søgemaskine Jubii. Han har desuden været med i opbygningen af et mediebureau, hvor han som eneste tekniske ressource forestod alt teknisk og kampagne relateret arbejde med kunderne, som bestod af alt fra store børsnoterede selskaber til små og mellemstore virksomheder.

Vores tilsammen ti år i branchen gør, at vi evner at komme op med bæredygtige ideer baseret på vores forskellige tilgange til at levere resultater for vores kunder. Vi har altid fokus på kundens behov og er derfor organiseret i vores tilgang, som indebærer en omhyggelig planlægning, en kreativ tilgang, detaljerede specifikationer med regelmæssige rapporteringer og dybdegående analyser, hvilket alt sammen er med til, at vi leverer et endeligt produkt af højeste kvalitet.