dotDK Media er et full service digitalt bureau, som efter mange år i branchen, formår at sammensætte en digital strategi ud fra et forretningsmæssigt perspektiv.

 70 20 86 68

Ring og få en uforpligtende snak eller udfyld formularen

Alu Design A/S leverer alt indenfor forsatsvinduer samt støjdæmpende og lydisolerende vinduesløsninger

Alu Design sælger forsatsvinduer og tilbyder rådgivning, måltagning samt efterfølgende montering. Deres forsatsvinduerne sælges endvidere via forhandlere, entreprenører og håndværkere i både Danmark, Holland, Tyskland, Sverige og Norge.

Alu Designs målgruppe B2B og B2C

Det er vigtigt for Alu Design at være synlig de rigtige steder på nettet og generer relevante henvendelser gennem hjemmesiden

dotDK Media hjælper Alu Design med deres online markedsføring herunder.

  • Opbygning af indtjeningsgivende Google Adwords kampagner og remarketing med fokus på placering, markedsandel og profit.
  • Strategisk samarbejdspartner på søgemaskineoptimering.
  • Løbende optimering af Bing search Ads med fokus på profit.
  • Sparringspartner i forbindelse med ny hjemmeside.

Resultater efter løbende at have hjulpet Alu design med at overvåge, udvide og optimere kampagner

Helt konkret har Alu Design over de seneste 12 måneder oplevet en stigning i nye besøgende på 25,83% samt udfyldte formularer ”Jeg ønsker et tilbud” på 93,66% sammenlignet med samme periode året før. Dertil kommer en stor stigning i de telefoniske henvendelser.

Pia Buch, Ansvarlig for marketing udtaler

”dotDK Media er en særdeles kompetent samarbejdspartner indenfor online markedsføring. De hjælper os i dag med alt fra sparring omkring hjemmesiden til Google AdWords optimering, søgemaskineoptimering og strategisk rådgivning af markedsførings tiltag. For os er det vigtigt, at vi kan mærke en effekt, på de tiltag vi laver og det kan vi i høj grad. dotDK Media har en professionel tilgang til deres arbejde og kommer løbende med gode forslag til videre udvikling af vores marketing indsats. Vi er meget tilfredse og kan derfor give vores varmeste anbefaling.”

Markedsføring

Få en gratis gennemgang af jeres markedsføring

Kontakt os

Kontakt os

dotDK Media

CVR-nr: 32246737

 Hindegade 6, 1303 København K

Ring +45 70 20 86 68