dotDK Media er et full service digitalt bureau, som efter mange år i branchen, formår at sammensætte en digital strategi ud fra et forretningsmæssigt perspektiv.

 70 20 86 68

Ring og få en uforpligtende snak eller udfyld formularen

Alux A/S komplette løsninger til solafskærmning og mekanisk tyverisikring

Alux er en servicevirksomhed inden for løsninger til solafskærmning og mekanisk tyverisikring. Alux leverer og monterer overalt i Danmark og har en stigende eksport især til Norge og de andre skandinaviske lande samt England og Tyskland.

Alux produktsortiment er et af Nordens største og bedste. De kalder det Sun & Safe Systems – og det dækker over solafskærmning og sikring.

Kundens målgruppe B2B og B2C

Strategisk samarbejde

dotDK Media hjælper Alux med at få indsigt i effektmåling efter at have rådgivet omkring dette. Målet er, at der kan tages de rigtige beslutninger og arbejdes målrettet for at opnå en højere vækst gennem online markedsføring.

dotDK Media hjælper Alux med løbende at analysere og optimere Google AdWords kampagnerne samt arbejde strategisk med søgemaskineoptimering og andre tiltag, som kan være med til at skabe en vækst online.

Resultat øget vækst online

Helt konkret er der sket en vækst af relevante besøgende på 32,46% over en periode på 6 måneder sammenlignet med samme periode året før via søgemaskineoptimering samt en stigning af besøgende via Google AdWords trafik på 14,82% samtidig med, at udgiften til kliks er reduceret med 16,22%. Alux har nu, fuld overblik over hvad der fører til opnåede mål på hjemmesiden og kan dermed bedre navigere i den rigtige retning efter en målrettet øget vækst.

Lotte Rasmussen, ansvarlig for marketing udtaler

“Vi har benyttet os af dotDK Media til styring af vores Adwords kampagner over flere år. Det seneste år har vi øget vores indsats på flere punkter online og digitalt, og vi har arbejdet tæt sammen med dotDK Media for at opnå nogle gode placeringer på Google på de vigtigste søgeord for solafskærmning og tyverisikring. Samtidig har vi sparret med dotDK omkring strukturelle ændringer på hjemmesiden, linkbuilding, remarketing osv., og kommunikationen har i det hele taget være super god. Vi har talt med den samme person hele vejen igennem, og vi har altid kunnet ringe med spørgsmål og få gode råd og ideer til fremdrift på nettet. Alt i alt er dotDK Media en meget behagelig samarbejdspartner, som også holder nogle priser, som ikke stikker af.”

Markedsføring

Få en gratis gennemgang af jeres markedsføring

Kontakt os

Kontakt os

dotDK Media

CVR-nr: 32246737

 Hindegade 6, 1303 København K

Ring +45 70 20 86 68