dotDK Media er et full service digitalt bureau, som efter mange år i branchen, formår at sammensætte en digital strategi ud fra et forretningsmæssigt perspektiv.

 70 20 86 68

Ring og få en uforpligtende snak eller udfyld formularen

V. Løwener A/S handels- og ingeniørvirksomhed

V. Løwener A/S er en handels- og ingeniørvirksomhed som forhandler og servicerer tekniske produkter, maskiner og løsninger til industrien, entreprenører, auto– og transportbranchen samt den offentlige sektor i Danmark og på nærmarkederne. Hos Løwener fokuserer de på kundens behov for derved at være med til at skabe værdier for kunden.

Deres mere end 129-årige historie dokumenterer firmaets stærke sider: evnen til at forny sig og opbygge teknisk kompetence i takt med den teknologiske udvikling og til at forudse markedets krav.

Optimering af Google AdWords ud fra et økonomisk perspektiv

Vi hjælper V. Løwener A/S med løbende at analysere og optimere Google AdWords kampagnerne ud fra et økonomisk perspektiv.

Vi startede op med en grundig gennemgang af eksisterende Google AdWords kampagner med fokus på optimering af bedre konverteringsrater samt bedre udnyttelse af annoncebudgettet.

Resultat færre omkostninger og flere konverteringer

Efter løbende at have analyseret, optimeret og justeret kampagnerne, har det resulteret i en reducering af annoncebudgettet på 60,37% samt en vækst i målkonverteringsraten på 84,46% sammenligningen med samme periode året år.

Niels Barfod Jakobsen, Adm. Direktør udtaler

”Løwener anvender de fleste digitale ”værktøjer” i vor daglige markedsføring og har i mange år været flittig bruger af Google AdWords reklamerne.

Vi var med fra starten, hvor vi selv oprettede og styrede annoncerne. Senere fik vi et stort bureau til at overtage den daglige drift, men skiftede så for 1 års tid siden til dotDK Media.

Dette skift har vi været yderst tilfredse med, da de modsat vor tidligere samarbejdspartner, er gået meget mere i dybden med opgaven og arbejdet professionelt og med positiv dialog. Samarbejdet virker meget mere personligt og du føler dig som en vigtig kunde i deres regi.

Målsætningen omkring respons og konverteringsrater samt det økonomiske perspektiv er ligeledes realiseret, så vi kan derfor kun give dotDK Media vor bedste anbefaling.”

Markedsføring

Få en gratis gennemgang af jeres markedsføring

Kontakt os

Kontakt os

dotDK Media

CVR-nr: 32246737

 Hindegade 6, 1303 København K

Ring +45 70 20 86 68