dotDK Media er et full service digitalt bureau, som efter mange år i branchen, formår at sammensætte en digital strategi ud fra et forretningsmæssigt perspektiv.

 70 20 86 68

Ring og få en uforpligtende snak eller udfyld formularen

Papiruld Danmark er en seriøse leverandør på markedet for moderne papirisoleringsmaterialer. De har været i branchen i mere end 25 år og har dermed opbygget en stor viden og erfaring inden for papirisolering. 

Papiruld Danmark har været udnævnt til Gazellevirksomhed af Børsen samt fået tildelt Nordeas Erhvervspris, Dansk Industris Initiativpris og C4’s Erhvervspris for at have medvirket til Hillerøds kommunes erhvervsmæssige opbygning. Papiruld Danmark A/S har mere end 40 autoriserede isolatører rundt omkring i hele Danmark, som alle er uddannet fagfolk og energivejledere i klimaskærm fra Teknologisk Institut.

Papiruld Danmarks autoriserede isolatører har gennem en lang årrække hjulpet mange familier, virksomheder og institutioner med at isolere med Papiruld for at opnå en besparelse på varmeregningen. Papiruld Danmark tilbyder et GRATIS isoleringstjek, hvor man kan får et estimat på, hvor meget det er muligt at spare på varmen ved at isolere.

Kundens målgruppe B2B og B2C

dotDK Media er sparringspartner på stor set alle online aktiviteter. Gennem en lang årrække har dotDK Media hjulpet Papiruld Danmark med effektmåling, Google AdWords optimering, søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, remarketing samt løbende rådgivet omkring andre tiltag online.

Ved analyse af nøgletal ud fra effektmåling, arbejdes der løbende på en bedre konverteringsrate og på at skabe mere relevant trafik.

I forbindelse med Papiruld Danmarks nye hjemmeside, har dotDK Media være sparringspartner fra den indledende start til overlevering af det endelige resultat. Målet har været at få en søgemaskinevenlig hjemmeside og en øget konverteringsrate. dotDK Media har også været med til at sikre en vellykket overflytningen fra den gamle hjemmeside til den nye, hvor der blev taget højde for alle de vigtige elementer undervejs i processen.

Ved grundig gennemgang af data fra mange års historik, blev der gennemarbejdet en søgeordsanalyse. dotDK Media kom også med konkrete forslag til optimering af konverteringsmål samt forslag til en overskuelig linkstruktur og SEO-venlig opbygning.

Resultatet efter den nye hjemmeside har været online i 6 måneder sammenlignet med samme periode året før, er en øget konverteringsrate på siden på 251,03%.

Via Google AdWords trafikken har der være en øget konverteringsrate på 330,70% samt et reduceret AdWords budget på 32,33% og gennem søgemaskineoptimering tiltrækkes der nu flere relevante besøgende, eftersom søgeordene er nøje udvalgt ud fra flere års historik. Der er opnået nogle flotte placeringsændringer på de udvalgte søgeord og konverteringsraten er steget 82,51%.

Rikke Henningsen Herrguth, kommunikationsansvarlig udtaler:

”Vi har samarbejdet med Karin og Kasper fra dotDK Media i ca. 8 år, og vi er altid blevet utroligt godt behandlet. De er involveret i alt, hvad der omfatter SEO, Adwords, remarketing, Facebook mv. Det er en stor styrke for os, at alt er samlet ét sted, og det giver rigtig god synergi. Vi har netop skiftet cms-system på vores hjemmeside, og de har rådgivet om den mest optimale løsning og spillet en stor rolle i, at vi får det maksimale ud af vores skift. Det kan i den grad mærkes på antallet af kundehenvendelser.”

Markedsføring

Få en gratis gennemgang af jeres markedsføring

Kontakt os

Kontakt os

dotDK Media

CVR-nr: 32246737

 Hindegade 6, 1303 København K

Ring +45 70 20 86 68