Vi er et online marketing bureau som brænder for at hjælpe virksomheder og for at opnå resultater, som vi kan være stolte af at vise frem.

Case

V. Løwener A/S er en handels- og ingeniørvirksomhed som forhandler og servicerer tekniske produkter, maskiner og løsninger.

Case

Alu Design sælger forsatsvinduer og tilbyder rådgivning, måltagning samt efterfølgende montering.

Case

Alux er en servicevirksomhed inden for løsninger til solafskærmning og mekanisk tyverisikring.

Udtalelse

Vi indledte et samarbejde med dotDK Media om opbyggelse af ny hjemmeside samt søgemaskineoptimering.
I løbet af ganske kort tid kunne vi se hvor effektivt det var og hvor meget forretning en ny hjemmeside og aktivt arbejde med Google AdWords optimering samt søgemaskineoptimering kom til at give os.

Arbejdet med dotDK Media har hele vejen igennem været utrolig professionelt og med konstant tilbagevendende support og opfølgning.

Dorte Buck Kemp,

Inter-Gastro A/S

Case

Papiruld Danmark er en seriøse leverandør på markedet for moderne papirisoleringsmaterialer. De har været i branchen i mere end 25 år og har dermed opbygget en stor viden og erfaring inden for papirisolering.
Papiruld Danmark har været udnævnt til Gazellevirksomhed af Børsen samt fået tildelt Nordeas Erhvervspris, Dansk Industris Initiativpris og C4’s Erhvervspris for at have medvirket til Hillerøds kommunes erhvervsmæssige opbygning.

Udtalelse

Efter dotDK Media er gået i gang med Google AdWords opsætning, løbende overvågning og optimering, har jeg fået 100% overblik over, hvad mine penge går til.  Jeg er meget glad for den afregningsmodel, som dotDK Media har, da det giver mig fuld gennemsigtighed. Jeg afregner direkte med Google og betaler kun for det reelle arbejde, der bliver lavet. Derudover sætter jeg også stor pris på, at alt bliver dokumenteret i statusrapporter med fokus på effekten frem for klik og værdiløse besøg. Alt i alt er jeg godt tilfreds med dotDK Medias arbejde og ved at jeg altid kan ringe til dotDK Media, når jeg har brug for sparring og rådgivning.

Bettina Kristensen, marketingchef

Leasing Fyn Bank A/S

Søren Lundstrøm

Scandera ApS


“Over stok og sten, Adwords er nu overskueligt og vi har pudsigt nok sparet penge, vi kan se at de 3mdr. vi har brugt dotDK Media, er det kun gået fremad, så meget at vi nu også kaster vores SEO opgave efter dem.”

Helle Inger Thissenius

Team Truck ApS


“DotDK Media er en yderst professionel og kompetent virksomhed, som vi har samarbejdet med i mange år. Troværdig, optimal opfølgning, super vejledning indenfor alt mht. Adwords og søgemaskineoptimering.”

Janni Lindholm

Papiruld Odsherred


“Karin og Kasper er yderst kompetente til deres arbejde, – er altid klar til at hjælpe, forklare og besvare spørgsmål. Efter nu ½ års hos dotDK Media, fortsætter vi, og påtænker at udvide samarbejdet.
Firmaet kan klart anbefales.”

Karin Bech Madsen

Guldager A/S


”dotDK Media følger altid op på det aftalte og er super effektive. Kan kun anbefales.”

Flemming Henrik Jørgensen

Varmekonsulenterne ApS


“Professionel, venlig og godt samarbejde.”

Tom Guldmann

Daki A/S


“Kompetente og Samvittighedsfulde.”

Kontakt os

Kontakt os

dotDK Media

CVR-nr: 32246737

 Hindegade 6, 1303 København K

Ring +45 70 20 86 68