dotDK Media er et full service digitalt bureau, som efter mange år i branchen, formår at sammensætte en digital strategi ud fra et forretningsmæssigt perspektiv.

 70 20 86 68

Ring og få en uforpligtende snak eller udfyld formularen

Display annoncering

Displayannoncer giver dig mulighed få at nå bredt ud på nettet og i apps med bannere samt tekstannoncer. Displayannoncer vises nemlig på rigtig mange hjemmesider samt i mange apps, det gør derfor muligt at nå ud til din målgruppe, uanset hvilken type enhed de benytter.

Displayannoncer findes i flere forskellige varianter og du kan tilpasse og målrette dit indhold til en bestemt målgruppe, en mobil app kategori, vise tilpassede annoncer i G-mail og meget, meget mere mulighederne er mange med display annoncering.

Målbar effekt

Som med al anden digital annoncering kan display annoncering også måles. Du har derfor mulighed for at sikre, at det annoncebudget du afsætter til dine displayannoncer, også bliver en rentabel og bæredygtig forretning. Vi har mange års erfaring med at opsætte og drive kampagner for virksomheder. Hos dotDK Media dokumenterer vi altid effekten og resultaterne af det arbejde, vi laver.

Kontakt os

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for dine muligheder på Display netværket.

 

Markedsføring

Få en gratis gennemgang af jeres markedsføring

Kontakt os

Kontakt os

dotDK Media

CVR-nr: 32246737

 Industriholmen 82, 2650 Hvidovre

Ring +45 70 20 86 68