Vi er et online marketing bureau som brænder for at hjælpe virksomheder og for at opnå resultater, som vi kan være stolte af at vise frem.

 70 20 86 68

Ring og få en uforpligtende snak eller udfyld formularen

Google Ads (AdWords) optimering & opsætning

Internettets mange brugere søger hver dag efter informationer, tilbud og relevante ydelser i søgemaskinerne. Derfor er det vigtigt, at du og din virksomhed er til stede og synlig der, hvor kunderne er, hvad enten du er B2B eller B2C virksomhed.

Google AdWords giver din virksomhed mulighed for at betale sig til bedre placeringer i den største søgemaskine af dem alle. Du betaler dig med andre ord for eksponering på de søgeord, dine kunder og potentielle kunder bruger. Annonceringen gennem Google Ads (AdWords) er gennemskuelig og målbar – og du betaler kun for de besøg, din annonce genererer.

Du afregner annoncebudget direkte med Google

Hos dotDK Media afregner du dit annoncebudget til kliks direkte med Google dvs. at du kun betaler for det reelle arbejde der udføres. Klikpriserne på Google Ads (AdWords) afhænger af, hvor stor konkurrence der er på de enkelte søgeord, du bruger. Derfor er det vigtigt, at have den rigtige strategi, og et målrettet fokus på investeringsafkast, så du dermed ikke bruger spildte annoncekroner, på søgeord som ikke er rentable.

Positivt afkast med den rigtige hjælp

Gennem Google Adwords annoncering kan du med den rigtige hjælp få et positivt afkast på dine kampagner. Det er vigtigt at holde fokus på dine kampagner ud fra en målsætning, så din annoncering kan blive en rentabel og bæredygtig forretning. Vi har mange års erfaring med optimering af Google Ads (AdWords) kampagner og arbejder altid målrettet efter et godt investeringsafkast.

Lad os hjælpe dig

Vi hjælper dig gerne med at optimere og administrere dine Google Ads (AdWords) kampagner, så du dermed får mest muligt ud af dine annoncekroner. Vi måler på al kampagneaktivitet, og dokumenterer altid de resultater vi skaber. Vores afregning sker særskilt af dit Google Ads (AdWords) budget. Det er din garanti for, du ikke betaler for dyre søgeord, der ikke virker og at du har fuld gennemsigtighed.

Markedsføring

Få en gratis gennemgang af jeres markedsføring

Kontakt os

Kontakt os

dotDK Media

CVR-nr: 32246737

 Hindegade 6, 1303 København K

Ring +45 70 20 86 68