Vi er et online marketing bureau som brænder for at hjælpe virksomheder og for at opnå resultater, som vi kan være stolte af at vise frem.

 70 20 86 68

Ring og få en uforpligtende snak eller udfyld formularen

Google Analytics

Et af de mest fremtrædende kendetegn ved vores færden på nettet er, at det hele kan spores. Det er en kæmpe fordel, når vi taler virksomheder og handel, da det giver enhver virksomhedsejer mulighed for at teste, rette og teste igen, indtil kundeoplevelsen spiller.

Google Analytics er et online statistikværktøj, som Google stiller til rådighed gratis for hjemmesideejere. Google Analytics kaster lys over brugernes adfærd på din virksomheds hjemmeside. Hvor mange besøgende din side har, hvor de kommer fra, hvilket indhold de kigger på, hvor længe de gør det og hvad de gør, når de er færdige.

Kort sagt giver værktøjet overblik over, hvor jeres hjemmeside kan forbedres med henblik på at øge konverteringsraten: Den procentdel af de besøgende, som bliver til kunder.

Google Analytics kaster lys over brugernes adfærd på din hjemmeside

Hos dotDK Media er vi eksperter i at måle brugeradfærd med Google Analytics. Vi analyserer tallene og laver konkrete forbedringer, der hvor det virkelig gælder.

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på komplet opsætning af Google Analytics på din virksomheds hjemmeside. Så finder vi hurtigt ud af, hvad der virker for din virksomhed og hvor vi kan optimere dit online annoncebudget til et bedre afkast og en mere rentabel forretning.

Gennemgang af eksisterende Google Analytics data

Vi kigger gerne dine eksisterende Google Analytics data igennem og kommer med et bud på eventuelle forbedringer.

Markedsføring

Få en gratis gennemgang af jeres markedsføring

Kontakt os

Kontakt os

dotDK Media

CVR-nr: 32246737

 Hindegade 6, 1303 København K

Ring +45 70 20 86 68