Vi er et online marketing bureau som brænder for at hjælpe virksomheder og for at opnå resultater, som vi kan være stolte af at vise frem.

 70 20 86 68

Ring og få en uforpligtende snak eller udfyld formularen

Google Shopping Ads

Hvis du har en webshop, vil vi mene, at det er et must at have Google Shopping Ads. Shopping annoncer giver dig mulighed for at vise et billede, en overskrift, en pris samt dit butiks- eller virksomhedsnavn i dine annoncer, uden at du behøver oprette unikke annoncer for hvert enkelt produkt, du sælger.

Væsentlig stigning i klikraten med Google Shopping annoncer

Mange virksomheder oplever en væsentlig stigning i klikraten med Google Shopping annoncer sammenlignet med tekstannoncer, der vises på den samme placering i en Shopping relateret søgning. Du har på Google mulighed for at blive vist både med en Google Shopping Ads annonce og en tekstannonce på samme tid, hvis det er relevant indhold, hvilket betyder, at du nu har dobbelt så stor mulighed for eksponering ved en enkelt søgning.

Høj konverteringsrate og vækst i forretningen med Googel Shopping Ads

Du kan med Google Shopping Ads få vist billeder af dine varer inden klikket har kostet dig penge. Kunder kan se præcis, hvad annoncen omhandler og hvad varen koster, inden de vælger at klikke. Det er vores formodning, at det er årsagen til de høje konverteringsrater på Google Shopping Ads.

Kontakt os og hør om dit vækstpotentiale

Du er velkomme til at ringe og høre nærmere på tlf. 7020 8668 om Google Shopping Ads eller få en gratis gennemgang af din online markedsføring med fokus på dit vækstpotentiale.

 

Markedsføring

Få en gratis gennemgang af jeres markedsføring

Kontakt os

Kontakt os

dotDK Media

CVR-nr: 32246737

 Hindegade 6, 1303 København K

Ring +45 70 20 86 68