dotDK Media er et full service digitalt bureau, som efter mange år i branchen, formår at sammensætte en digital strategi ud fra et forretningsmæssigt perspektiv.

 70 20 86 68

Ring og få en uforpligtende snak eller udfyld formularen

Gratis gennemgang af din online markedsføring 

Bruger du allerede penge på online markedsføring og er du i tvivl om, du får det optimale ud af dit annoncebudget?

Vi kan se om der er potentiale for yderligere vækst

Vi forstår online markedsføring ud fra et forretningsmæssigt perspektiv og har gennem en lang årrække hjulpet virksomheder i mange størrelser, alt fra store børsnoterede selskaber til små og mellemstore virksomheder. Vi kan hjælpe dig med at sikre, at din hjemmeside bliver en rentabel, bæredygtig og væsentlig del af din virksomhed.

Gratis Google Ads (AdWords) gennemgang

Har du allerede en Google Ads (AdWords) kampagne og er du i tvivl, om du får det maksimale ud af dine annoncekroner?

dotDK Media har gennem mange år hjulpet en lang række virksomheder med at opnå gode resultater og afkast gennem deres Google Ads (AdWords) kampagner. Den mangeårige erfaring vi har med rådgivning, eksekvering og optimering kommer naturligvis vores kunder til gode.

Kunne du tænke dig at få nogle andre øjne til at kigge din Google Ads (AdWords) kampagne igennem eller har du spørgsmål til forbedringer, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Gratis SEO tjek

Med et gratis søgemaskineoptimering (SEO) tjek af din hjemmeside, kan du få et konkret forslag til, hvad du bør sætte fokus på for at opnå bedre placeringer på Google.

Vi har gennem mange år hjulpet adskillige virksomheder med at opnå bedre placeringer på nøje udvalgte søgeord. Om din målgruppe er B2B eller B2C, er det vigtigt at få skræddersyet den helt rigtige SEO-strategi, så du dermed kan opnå et godt afkast på din SEO-investering.

Kontakt os

dotDK Media tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af din online markedsføring. Det kan blive en værdifuld investering af din tid, hvis du kontakter os på tlf. 7020 8668 eller udfylder formularen nedenfor, så kontakter vi dig. 

 

 

Kontakt os

Kontakt os

dotDK Media

CVR-nr: 32246737

 Hindegade 6, 1303 København K

Ring +45 70 20 86 68