dotDK Media er et full service digitalt bureau, som efter mange år i branchen, formår at sammensætte en digital strategi ud fra et forretningsmæssigt perspektiv.

 70 20 86 68

Ring og få en uforpligtende snak eller udfyld formularen

Om dotDK Media

dotDK Media er ejet af Kasper Damsgaard og Karin Viinblad Mikkelsen, som efter mange år i Search Branchen valgte at gå solo. Vi er et full service digitalt bureau.

Vores tilsammen mange år i branchen gør, at vi formår at sammensætte en digital strategi ud fra et forretningsmæssigt perspektiv.

Vi hjælper virksomheder med at sikre, at den digitale strategi bliver en rentabel, bæredygtig og væsentlig del af virksomheden.

Vi har altid fokus på kundens behov samt mål og er derfor organiseret i vores tilgang, som indebærer en omhyggelig planlægning, en kreativ tilgang, detaljerede specifikationer med regelmæssige rapporteringer og dybdegående analyser, hvilket alt sammen er med til, at vi leverer et endeligt produkt af højeste kvalitet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Vi kan også tilbyde dig en gratis og uforpligtende gennemgang af din online markedsføring, hvis du klikker på nedenstående knap og udfylder formularen.

 

Markedsføring

Få en gratis gennemgang af jeres markedsføring

Kontakt os

Kontakt os

dotDK Media

CVR-nr: 32246737

 Industriholmen 82, 2650 Hvidovre

Ring +45 70 20 86 68