Vi er et online marketing bureau som brænder for at hjælpe virksomheder og for at opnå resultater, som vi kan være stolte af at vise frem.

 70 20 86 68

Ring og få en uforpligtende snak eller udfyld formularen

Om dotDK Media

dotDK Media er ejet af Kasper Damsgaard og Karin Viinblad Mikkelsen, som efter mange år i Search Branchen valgte at gå solo. Vi er et full service digitalt bureau.

Vores tilsammen mange år i branchen gør, at vi formår at sammensætte en digital strategi ud fra et forretningsmæssigt perspektiv.

Vi hjælper virksomheder med at sikre, at den digitale strategi bliver en rentabel, bæredygtig og væsentlig del af virksomheden.

Karin Viinblad Mikkelsen har i mange år arbejdet i online marketingbranchen. Hun har i to år arbejdet intensivt med search på Jubii, som var Danmarks største søgemaskine. Hun har desuden været med til at opbygge et mediebureau, hvor hun stod for planlægning af onlinestrategier for bureauets kunder samt løbende opfølgning og gennemgang af rapporter samt resultater, primært på Google. Hendes kunder var alt fra store børsnoterede selskaber til små og mellemstore virksomheder – alle med ét fælles mål, nemlig at opnå positive resultater online.

Kasper Damsgaard opnåede sin første online succes i en alder af 15 år, da han solgte sin første virksomhed. Virksomheden beskæftigede sig med salg af ringetoner og mobillogoer og var en af de første i Danmark til at udnytte sms betaling for den type produkter. Hans første professionelle erfaring med søgeannoncering kom med en stilling som sælger på den første danske søgemaskine Jubii. Han har desuden været med i opbygningen af et mediebureau, hvor han som eneste tekniske ressource forestod alt teknisk og kampagne relateret arbejde med kunderne, som bestod af alt fra store børsnoterede selskaber til små og mellemstore virksomheder.

Vores tilsammen mange år i branchen gør, at vi evner at komme op med bæredygtige ideer baseret på vores forskellige tilgange til at levere resultater for vores kunder. Vi har altid fokus på kundens behov og er derfor organiseret i vores tilgang, som indebærer en omhyggelig planlægning, en kreativ tilgang, detaljerede specifikationer med regelmæssige rapporteringer og dybdegående analyser, hvilket alt sammen er med til, at vi leverer et endeligt produkt af højeste kvalitet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

 

Markedsføring

Få en gratis gennemgang af jeres markedsføring

Kontakt os

Kontakt os

dotDK Media

CVR-nr: 32246737

 Hindegade 6, 1303 København K

Ring +45 70 20 86 68