Vi er et online marketing bureau som brænder for at hjælpe virksomheder og for at opnå resultater, som vi kan være stolte af at vise frem.

 70 20 86 68

Ring og få en uforpligtende snak eller udfyld formularen

Gennemarbejdet søgeordsanalyse

Med en gennemarbejdet søgeordsanalyse kan du opnå vækst i forretningen. En vigtig kilde til mere forretning er at udvælge de helt rigtige søgeord. Der bliver konstant søgt aktivt i søgemaskinerne efter produkter, tjenesteydelser, oplevelser m.m. og i sagens natur er de besøgende ofte langt fremme i beslutnings-/købsprocessen.

Det rigtige valg af søgeord skaber vækst

De besøgende i søgemaskinerne søger på flere niveauer, nogle søger meget bredt, andre mere specifikt og nogle ekstremt specifikt samt målrettet. Se eksempel nedenfor.

  • Bluse
  • Rullekravebluse
  • Sort rullekravebluse

Desto mere specifikke søgeordene er, desto hurtigere kan du opnå gode placeringer, da konkurrencen er mindre, der er også en hurtigere vej til salget, da de besøgende er længere i beslutningsprocessen. Det er derfor vigtigt at tage alle niveauer af søgeord med i sin betragtning, når man laver en gennemarbejdet søgeordsanalyse.

Hos dotDK Media arbejder vi ud fra flere perspektiver, når vi udvælger søgeord, vi tager følgende parametre med i betragtning: konkurrence, relevans, volumen, niveau og købsfaser.

Kontakt os

Hos dotDK Media har vi lavet gennemarbejdede søgeordsanalyser i mange år og kan derfor give en yderst professionel rådgivning og analyse. Alt hvad vi foretager os, er målrettet mod at skaffe dig et bedre resultat på bundlinjen.

Ring til os på tlf. 7020 8668 og få en uforpligtende snak.

Markedsføring

Få en gratis gennemgang af jeres markedsføring

Kontakt os

Kontakt os

dotDK Media

CVR-nr: 32246737

 Hindegade 6, 1303 København K

Ring +45 70 20 86 68