Vi er et online marketing bureau som brænder for at hjælpe virksomheder og for at opnå resultater, som vi kan være stolte af at vise frem.

 70 20 86 68

Ring og få en uforpligtende snak eller udfyld formularen

SEO tekster få kvalitetsindhold på din hjemmeside

Med de rigtige SEO tekster kan du opnå bedre placeringer på Google og dermed en større synlighed. Vi laver SEO tekster med fokus på kvalitetsindhold. Googles algoritme har en formel for, hvad der gør en hjemmeside relevant og dermed får gode placeringer i Googles søgeresultat. Der stilles høje krav til, hvad der karakteriseres som værdifuldt indhold og dermed gode SEO tekster.

Nøje udvalgte søgeord

Det er vigtigt først og fremmest at få defineret hvilke søgeord, der er relevante at bygge siden op med. Vi kan hjælpe dig med at udvælge søgeord baseret på konkurrence, relevans, volumen og hvor du vil nå kunden i købsfasen. Læs mere om en gennemarbejdet søgeordsanalyse her.

Nå ud til flere kunder med de rigtige SEO tekster

Opnå flere besøg på din hjemmeside af købelystne personer med nøje udvalgte søgeord og de rigtige SEO tekster. Vi har gennem mange år oplevet, hvor vigtigt det er for en virksomhed at blive fundet de rigtige steder og på de helt rigtige søgeord, det kan have stor værdi og skabe mere vækst i forretningen.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for en nærmere snak om dine ønsker på tlf. 7020 8668 du er også velkommen til at udfylde formularen nedenfor og vi vil derefter kontakte dig.

 

Markedsføring

Få en gratis gennemgang af jeres markedsføring

Kontakt os

Kontakt os

dotDK Media

CVR-nr: 32246737

 Hindegade 6, 1303 København K

Ring +45 70 20 86 68