Vi er et online marketing bureau som brænder for at hjælpe virksomheder og for at opnå resultater, som vi kan være stolte af at vise frem.

 70 20 86 68

Ring og få en uforpligtende snak eller udfyld formularen

Søgemaskineoptimering (SEO) med fokus på resultater

SEO som står for Search Engine Optimization også kaldet søgemaskineoptimering, handler om at fremme en hjemmesides placeringer i søgemaskinerne. I søgeresultaterne skelnes der mellem betalte annoncer (sponsorerede links) og de organiske resultater, som er gratis, det er her man bliver synlig, når man laver søgemaskineoptimering (SEO).

De organiske søgeresultater optager en stor del af pladsen i Googles søgeresultater, og her kan der ikke købes eller direkte betales for en placering. Der findes dog teknikker og regler for at gøre hjemmesiden relevant og interessant for Googles søgemaskine og dermed få gode placeringer.
Søgemaskineoptimering drejer sig om at benytte disse teknikker for at opnå prominente placeringer.

Hvorfor skal du lave søgemaskineoptimering (SEO)?

Hvis du ikke har en strategi for at tiltrække relevante besøgende fra søgemaskinerne, især Google, går du glip af en stor kilde til mere forretning.

Søgemaskineoptimering er et af de mest omkostningseffektive marketingværktøjer, du kan benytte. Det skyldes bl.a. at de besøgende, du kan få via søgemaskinerne, i sagens natur, aktivt leder efter det, du kan tilbyde, samtidig er de ofte langt fremme i beslutnings-/købsprocessen. De er derfor på et optimalt stadie for bearbejdning.

Kontakt os for dine muligheder

Hos dotDK Media forstår vi os på internettet. Vi ved, hvordan søgemaskinernes algoritmer fungerer, hvilke tiltag der virker, og hvilke der ikke gør. Men vigtigst af alt ved vi, at vores opgave er at skaffe dig mere forretning. Alt hvad vi foretager os, er målrettet mod at skaffe dig et bedre resultat på bundlinjen.

Ring til os på tlf. 7020 8668 og få en uforpligtende snak.

Markedsføring

Få en gratis gennemgang af jeres markedsføring

Kontakt os

Kontakt os

dotDK Media

CVR-nr: 32246737

 Hindegade 6, 1303 København K

Ring +45 70 20 86 68